Algemene voorwaarden

Deze algemeen voorwaarden zijn van toepassingen op alle leveringen die uitgevoerd worden door Ottebolle. Door een bestelling te plaatsen, verklaart u dat u akkoord gaat met de voorwaarden.


gegevens van de verkoper:

Ottebolle

Annelies Balcaen

Desselgemseweg 45

8790 Waregem

0478 72 85 11

info@ottebolle.be

ondernemingsnummer BE627.652.455

Ottebolle is vrijgesteld van btw en kan dus geen facturen opstellen met opsplitsing van BTW. Facturen zijn wel rechtsgeldig voor uw boekhouding.


Aansprakelijkheid

Wij proberen om de producten zo betrouwbaar en correct mogelijk voor te stellen en te omschrijven. Afwijkingen kunnen ons niet ten laste gelegd worden. Mocht er zich een fout voordoen of kleurafwijking zijn (Beeldscherm kan hier een bepalende factor spelen) dan kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden.


Prijzen

alle prijzen worden voorgesteld in euro. Gezien Ottebolle vrijgesteld is van BTW, komt er geen BTW meer bij en is er ook geen opsplitsing van BTW op de producten mogelijk.

De prijzen worden steeds vermeld per stuk. Zo niet, dan zullen wij dit uitdrukkelijk vermelden.

Verzendkosten worden op het einde bij het afrekenen bijgerekend. 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel foutief vermelde prijzen. Prijzen kunnen ook steeds aangepast worden, gezien ook wij afhankelijk zijn aan de aankoopprijzen bij de leverancier(s).


Aansprakelijkheid

wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten of afwijkingen op een product.

Ottebolle kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade dat voortvloeit uit het gebruik van een product die wordt aangeboden op onze site.


betalingsvoorwaarden

betalingen dienen te gebeuren bij afrekening van uw winkelwagen. In sommige gevallen kan Ottebolle aankopen toestaan op factuur (klanten met een BTW-nummer voor doorverkoop)

Er wordt een verwijsinterest aangerekend vanaf 1 maand na factuurdatum van 2,75 % per maand op het factuur bedrag

Er wordt een algemene schadevergoeding aangerekend van 10 % op het factuurbedrag.

Er worden administratieve onkosten aangerekend voor een forfait van € 15


Privacy

Alle privé gegevens worden enkel gebruikt voor de afhandeling & verzending van bestellingen en zullen niet verspreid worden.